Algemene voorwaarden

Dakraamman Algemene Voorwaarden

Laatste update: 15 oktober 2019

Introductie

De Algemene voorwaarden (“voorwaarden”) beschrijven hoe Dakraamman, Louis bouwmeesterplein 2, 3241 GM Middelharnis uw gebruik van deze website reguleert www.dakraamman.nl (de “site” ). Lees de volgende informatie zorgvuldig door om onze praktijken met betrekking tot uw gebruik van de site te begrijpen. Het bedrijf kan de voorwaarden op elk moment wijzigen. Het bedrijf kan u informeren over de wijzigingen in de voorwaarden met behulp van de beschikbare communicatiemiddelen. Het bedrijf raadt u aan om de site regelmatig te bekijken om de actuele versie van de voorwaarden en hun eerdere versies te bekijken.

Als u een juridische entiteit vertegenwoordigt, bevestigt u dat u door een dergelijke juridische entiteit gerechtigd bent om de voorwaarden te sluiten als de juridische entiteit die u vertegenwoordigt.

1. Privacy verklaring 
Ons privacybeleid is beschikbaar op een aparte pagina. In ons privacy verklaring wordt uitgelegd hoe we informatie over u verwerken. U zult begrijpen dat door uw gebruik van de site u erkent dat de verwerking van deze informatie zal plaatsvinden in overeenstemming met het Privacybeleid.

2. Services

Met de site kunt u services gebruiken die op de site beschikbaar zijn. U zult de diensten niet gebruiken voor de illegale doeleinden.We kunnen naar eigen goeddunken vergoedingen instellen voor het gebruik van de Site voor u. Alle prijzen worden afzonderlijk gepubliceerd op relevante pagina’s op de site. We kunnen naar eigen goeddunken op elk moment de kosten wijzigen.We kunnen gecertificeerde betalingssystemen gebruiken die ook hun commissies kunnen hebben. Dergelijke commissies kunnen op u van toepassing zijn wanneer u een bepaald betalingssysteem kiest. Gedetailleerde informatie over commissies van dergelijke betalingssystemen is te vinden op hun websites .

3. Diensten van Derden

De site kan links naar andere sites, applicaties en platforms bevatten (hierna de “gelinkte sites”).Het bedrijf heeft geen controle over de gelinkte sites en is niet verantwoordelijk voor de inhoud en andere materialen van de gelinkte sites. Het bedrijf stelt deze links voor u beschikbaar voor het leveren van de functionaliteit of diensten op de site.

4. Verboden gebruik en intellectuele eigendommen.

Het Bedrijf verleent u een niet-overdraagbare, niet-exclusieve, herroepbare licentie voor toegang tot en gebruik van de site vanaf één apparaat in overeenstemming met de voorwaarden.U mag de site niet gebruiken voor onwettige of verboden doeleinden. U mag de site niet gebruiken op een manier die de site kan uitschakelen, beschadigen of verstoren.Alle inhoud die op de site aanwezig is, omvat tekst, code, afbeeldingen, logo’s, afbeeldingen, compilatie, software die op de site wordt gebruikt (hierna en hiervoor de “inhoud”). De inhoud is eigendom van het bedrijf of zijn contractanten en wordt beschermd door intellectuele eigendomsrechten die dergelijke rechten beschermen. U stemt ermee in alle auteursrechten en andere eigendomskennisgevingen of beperkingen in de Inhoud te gebruiken en u mag de Inhoud niet wijzigen.U mag de Inhoud niet publiceren, verzenden, wijzigen, reverse-engineeren, deelnemen aan de overdracht of afgeleide werken maken of verkopen, of op welke manier dan ook. Uw genot van de site geeft u niet het recht om illegaal en verboden gebruik van de Inhoud te maken, en in het bijzonder zult u de eigendomsrechten of kennisgevingen in de Inhoud niet wijzigen. U zult de Inhoud alleen gebruiken voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het bedrijf verleent u geen licenties voor het intellectuele eigendom van het bedrijf.

5. Verboden gebruik en intellectuele eigendommen.

De bedrijfsmaterialen Door uw gegevens te plaatsen, uploaden, invoeren, aanbieden of indienen, verleent u het bedrijf om uw inhoud te gebruiken in verband met de bedrijfsactiviteiten, inclusief, maar niet beperkt tot, de rechten om te verzenden, openbaar weer te geven, te verspreiden, openbaar uit te voeren, te kopiëren , uw inhoud reproduceren en vertalen; en om uw naam te publiceren in verband met uw inhoud.Er wordt geen vergoeding betaald met betrekking tot het gebruik van uw gegevens. Het bedrijf is niet verplicht om de inhoud die u ons toestuurt te publiceren of ervan te genieten en kan uw inhoud op elk moment verwijderen.Door uw Inhoud te plaatsen, uploaden, invoeren, aanbieden of indienen, garandeert en verklaart u dat u alle rechten op uw Inhoud bezit.

6. Afwijzing van bepaalde aansprakelijkheden

De informatie die via de site beschikbaar is, kan typografische fouten bevatten.