Dakraam Plaatsen

Wil je een dakraam laten plaatsen?

Je bent eruit, het is tijd voor een dakraam op je zolder. Natuurlijk wil je dit laten doen door een professional en met ervaring sinds 1989 en meer dan 5.000 dakramen zit je bij de dakraamman helemaal goed!

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken vind je hieronder het hele proces van idee tot de oplevering van je dakraam.

Stap 1: Kies het juiste model

Alles begint bij het kiezen van het juiste model dakraam. Zo is 1 van de eerste keuzes het kiezen tussen een Tuimel dakraam of een uitzet dakraam. Bekijk hiervoor de lijst met maatvoeringen, of neem voor persoonlijk advies gewoon even contact op.

Naast maatvoering is het materiaal een belangrijke keuze, meer informatie hierover vindt je hier.

Kies het juiste model dakraamman.nl

Stap 2: Raamdecoratie

Maak je ruimte compleet door raamdecoratie in je dakramen. Zo kun je bijvoorbeeld de insecten weren, de ruimte volledig donker maken of voor meer privacy kiezen. Benieuwd naar de mogelijkheden, vraag bij de offerteaanvraag voor een overzicht.

Stap 3: Offerte aanvraag

Nadat je weet wat je wilt, is het tijd voor het aanvragen van een offerte. Door het achterlaten van de gewenste gegevens in het aanvraag formulier krijg je een online offerte in uw e-mailbox. Mocht je hem per post willen ontvangen, dan kunt je dat aangeven in je aanvraag.

Offerte aanvraag

Stap 4: De plaatsing

Na het ontvangen van de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Het dakraam wordt geplaatst en de ruimte wordt bezemschoon weer opgeleverd met een nieuw dakraam! Na de oplevering kunt u enkel pinnen.

Veel woonplezier!

Dakraam plaatsing

Veelgestelde vragen