Dakraam Vervangen

Wil je een dakraam laten vervangen?

Je bent eruit, het is tijd voor het vervangen van je dakraam op zolder. Natuurlijk wil je dit laten doen door een professional en met ervaring sinds 1989 en meer dan 5.000 dakramen zit je bij de dakraamman helemaal goed!

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken vind je hieronder het hele proces van idee tot de oplevering.

Stap 1: Kies het juiste model

Alles begint bij het kiezen van het juiste model dakraam. Bekijk hiervoor de lijst met maatvoeringen, of neem voor persoonlijk advies gewoon even contact op.

Naast maatvoering is het materiaal een belangrijke keuze, meer informatie hierover vindt je hier.

Kies het juiste model

Stap 2: Raamdecoratie

Maak je ruimte compleet door raamdecoratie in je dakramen. Zo kun je bijvoorbeeld de insecten weren, de ruimte volledig donker maken of voor meer privacy kiezen. Benieuwd naar alle opties, vraag voor een overzicht in je offerte aanvraag.

Stap 3: Offerte aanvraag

Nadat je weet wat je wilt, is het tijd voor het aanvragen van een offerte. Door het achterlaten van de gewenste gegevens in het aanvraag formulier krijg je een online offerte in uw e-mailbox. Mocht je hem per post willen ontvangen, dan kunt je dat aangeven in je aanvraag.

Offerte aanvraag

Stap 4: De plaatsing

Na het ontvangen van de offerte wordt er een afspraak gemaakt voor de plaatsing. Het dakraam wordt geplaatst en de ruimte wordt bezemschoon weer opgeleverd met een nieuw dakraam! Na de oplevering kunt u enkel pinnen.

Veel woonplezier!

Velux Dakraam Plaatsen

Veelgestelde vragen