De Dakraamman

Wie is de Dakraamman?

Meindert Kap is de trotse ‘Dakraamman’ hij heeft de passie voor dakramen al sinds 1989! Wat allemaal begon met een knalrode met witte omgebouwde Heineken bus is het plaatsen van dakramen nog steeds zijn favoriet. Met al meer dan 4.500 dakramen verder en al meer dan 3.000 tevreden klanten is hij nu al meer dan 30 jaar actief in het vak.

Zo heeft hij al voor elke situatie gestaan en weet hij altijd met zijn vakkundigheid een mooi eindresultaat op te leveren. Veel veranderingen meegemaakt in dakcontructies, materialen van de dakramen, verschillende materialen aftimmermateriaal. Niets is hem te gek! Mocht er iets afwijkends zijn dan ziet hij dit juist als een uitdaging!

Om het je zo makkelijk mogelijk te maken vind je hieronder het hele proces van idee tot de oplevering van je dakraam.

3200

Blije klanten

1989

Ervaring sinds

5000+

Dakramen geplaats

Dakraamman geschiedenis

Anno 1989

Wat allemaal begon met een werkplaats in de schuur van zijn vader op de boederij, is na 30 jaar nog steeds een gepassioneerd bedrijf. Kinderen lief voor de bus en trots op hun vader, zo hebben beide kinderen voor Meindert in dienst gezeten, voordat zij beide hun eigen weg uit zijn gegaan. De betrokkenheid van familie heeft in huize Kap altijd centraal gestaan en die warmte neemt Meindert mee naar zijn klanten.

 

Heden

Dakraamman

Meindert kan het maar niet laten om lekker door te gaan met het plaatsen van dakramen. Het is toch het mooiste wat er is dat je van je hobby je beroep kan maken. Met een glimlach op zijn gezicht stapt hij elke ochtend zijn bus in om weer een nieuwe klant blij te maken!

 
 
 
Dakraamman